Què és Sagunt Empresarial?

Amb aquesta plataforma, l'Ajuntament de Sagunt, per mitjà del departament de Promoció Econòmica, posa en relleu el gran valor de Sagunt en el sector industrial als següents apartats:

 

  • Àrees empresarials: en ell trobarà informació sobre els diferents espais empresarials amb els quals compta Sagunt, amb la finalitat de mostrar tota l'oferta de sòl industrial, terciari i logístic disponible.
  • Empreses: En el directori empresarial es mostren les empreses que ja formen part del gran projecte industrial de Sagunt i que ajuden a posar en valor a Sagunt com a ciutat pròspera i de futur.
  • A més, es mostren els diferents serveis que ofereix el departament de Promoció Econòmica, tant per a l'empresariat com per a les persones treballadores, en la creació i cerca d'ocupació a través de programes d'emprenedoria i el portal d'ocupació.

 

Instal·la't a Sagunt.

A través d'aquesta web vosté podrà conéixer els valors de la nostra ciutat i les grans raons per les quals invertir en ella suposarà un gran valor per al seu negoci. A més, trobarà informació sobre els beneficis fiscals dels quals gaudir en instal·lar-se a Sagunt.

 

Sòl, naus o oficines disponibles.

                En aquesta plataforma podrà visualitzar les parcel·les disponibles.

Si vosté té en propietat naus, sòls o oficines industrials en venda o lloguer es pot beneficiar de la publicitat que aquesta web li ofereix. Tan sols haurà de posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sagunt a través del següent correu electrònic: promocioeconomica@aytosagunto.es

 

En què em beneficia la publicació de la meua empresa en aquest Directori?

                Incloent la seua empresa en aquest directori vosté es beneficiarà de la publicitat que aquesta web li pot oferir. A més, ens ajudarà a posar en valor el sector industrial de Sagunt, servint això per a la captació de noves empreses que s'assenteixen en el nostre municipi i així crear noves oportunitats de negoci per a vosté.

 

Com incloc la meua empresa en el Directori?

                En l'apartat Dona't d'Alta trobarà els passos perquè la seua empresa forme part d'aquest catàleg, de forma totalment gratuïta.